گیاه کوچولو

گیاه کوچولو جان تا این لحظه 5 سال و 7 ماه و 23 روز سن دارد

10 گیاه دارویی مهم که مردم باید استفاده کنند

1-     سیر خام:

سیر حاوی مواد مغذی زیادی از قبیل فلاوونوئیدها، الیگوساکاریدها، سلنیوم، آلیسین و سطح بالای گوگرد می باشد. استفاده از سیر پخته شده یا خام به شکل افزودن به غذا یا کپسول در درمان دیابت، مبارزه با التهاب، تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون، مبارزه با بیماری های قلبی عروقی، از بین بردن آلرژی ها، مبارزه با عفونت قارچی و ویروسی و بهبود ریزش مو کمک کند.

مطالعات نشان می دهد که همبستگی معکوسی بین مصرف سیر و بیماری های قلبی – عروقی که علت اول مرگ در ایالات متحده آمریکا می باشد، وجود دارد. تحقیقات منتشر شده در مجله تغذیه نشان می دهد که مصرف سیر باعث کاهش کلسترول، مهار کردن لخته های خونی، کاهش فشار خون و افزایش سطح آنتی اکسیدانی بدن می شود.

2-     زنجبیل:

از زنجبیل امروزه در اکثر رژیم های لاغری در سطح جهان استفاده می شود. مزایای درمانی زنجبیل به دلیل وجود ماده ای به نام گینجرول (gingerols) می باشد که یک عامل ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی می باشد. گینجرول در کنار سایر مواد زنجبیل قادر به درمان جوش و آکنه های پوستی، رفع حالت تهوع، افزایش عملکرد ایمنی و تنفسی، مبارزه با عفونت های باکتری و قارچی، درمان زخم معده، کاهش درد، بهبود دیابت و حتی مانع رشد سلول های سرطانی می شود.

طبق بررسی که در سال 2013 در مجله بین المللی پزشکی پیشگیرانه انجام شد، پتانسیل ضد سرطان زنجبیل به خوبی مشخص شد و مواد تشکیل دهنده آن مانند گینجرول و پارادوول می توانند در درمان و جلوگیری از انواع سرطان ها استفاده شود.

3-     زردچوبه:

زردچوبه گیاهی است که دارای یک سابقه 4000 ساله به عنوان یک گیاه دارویی معروف را به دوش می کشد. طب مدرن نیز شروع به شناخت اهمیت زردچوبه کرده است. به همین دلیل است که بیش از 3000 مقاله منتشر شده در مورد زردچوبه وجود دارد. این ادویه و گیاه دارویی می تواند به انواع دستورالعمل اضافه شده یا به صورت مکمل مصرف شود. طیف وسیعی از مزایای زردچوبه، از جمله توانایی آن برای جلوگیری از لخته شدن خون، مبارزه با افسردگی، کاهش التهاب، کاهش آرتروز، کنترل دیابت، مسائل دستگاه گوارش، تنظیم کلسترول و مبارزه با سرطان، وجود دارد.

مطالعات متعدد نشان می دهد زردچوبه دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان های قوی، ترکیبات ضد التهابی، ضد قارچی، ضد میکروبی و ضد سرطانی می باشد. آنتی اکسیدان های زردچوبه می تواند رادیکال های آزاد را از بین ببرد و همچنین مانع از پراکسیداسیون چربی شود.

4-     جینسنگ:

یکی از محبوب ترین گیاهان دارویی در آسیا و آمریکای شمالی جینسنگ می باشد. بومیان آمریکایی از جینسنگ برای درمان سردرد، ناباروری، سوءهاضمه و کاهش تب استفاده می کردند.

یک مطالعه انجام شده در مرکز تحقیقات عملکرد و تغذیه مغز در انگلستان بر روی خواص جینسنگ و تاثیر آن بر عملکرد روانی و روحی مغز انجام شد. در این مطالعه که بر روی 30 داوطلب صورت گرفت و طی 3 دوره تحت درمان با جینسنگ و پلاسبو قرار گرفتند. نتایج نشان داد دوز 400 میلی گرم در طول دوره 8 روزه درمان باعث آرامش و بهبود رضایت ذهنی شد.

از جینسنگ همچنین برای کاهش استرس، کمک به کاهش وزن، درمان اختلالات جنسی، بهبود عملکرد ریه، کاهش میزان قند خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب استفاده می شود. جینسنگ در قالب های خشک شده، پودر، چای، کپسول و قرص در دسترس می باشد.

5-     خار مریم:

از عصاره گیاه خار مریم حدود 2000 سال است که استفاده دارویی می شود. عصاره این گیاه دارای مقادیر بالایی از لیپوفیلیک است که به عنوان فلاوونوئید عمل کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی شده و فرایند استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد. از این گیاه برای خواص ضد التهابی آن نیز استفاده می شود که می تواند منجر به بهبود عملکرد گوارشی، افزایش تولید صفرا، افزایش سلامت پوست، مبارزه با پیری، کاهش سطح کلسترول و کمک به سم زدایی بدن می شود.

همچنین ارزیابی های بالینی نشان می دهد که گیاه خار مریم دارای اثرات ضد سرطانی در برابر برخی از سرطان ها نیز می باشد. این داده ها نشان می دهد که این گیاه برای بیماران مبتلا به بیماری های کبدی، هپاتیت C، HIV و  دیابت مورد استفاده قرار  می گیرد.

6-     بابونه:

برای قرن هاست از بابونه برای درمان تب، سردرد، معده درد، دندان درد، نیش حشرات، ناباروری و مشکلات قاعدگی استفاده می شود. اثرات ضد درد بابونه مربوط به یک ترکیب شیمیایی به نام پارتنولید می باشد که باعث گشاد شدن شریان های خونی شده و از میگرن جلوگیری به عمل می آورد. از این گیاه برای جلوگیری از سرگیجه، از بین بردن آلرژی، کاهش دردهای آرتروز و ممانعت از لخته شدن خون استفاده می شود.

چندین مطالعه دیگر انجام شده است که اثرات مثبت بابونه را بر میگرن تایید کرده اند. به طور مثال بررسی های سیستماتیک 6 مطالعه که توسط دانشکده پزشکی پسران در انگلستان انجام شد مشخص شد که بابونه در پیشگیری از دردهای میگرنی موثر بوده است. بابونه به شکل کپسول و روغن موجود می باشد. همچنین از برگ های آن می توان چای تهیه کرد و مصرف نمود.

7-     گل راعی:

از گل راعی حدود 2000 سال است که برای خواص ضد افسردگی و ضد التهابی آن استفاده می شود. از این گیاه دارویی ترکیبات بیولوژیکی زیادی تولید می شود اما مهمترین آن ها هایپریسین و هایپرفورین می باشد که بیشترین استفاده پزشکی از این دو ماده می شود. از گیاه راعی برای درمان افسردگی، از بین بردن علائم PMS، بهبود خلق در زمان یائسگی، از بین بردن التهابات پوست و بهبود انواع اختلالات وسواسی استفاده می شود.

در یک مطالعه انجام شده در موسسه علوم روانشناسی بریتانیا بر روی 36 زن 18 تا 45 ساله که دوره های منظم قاعدگی را تجربه کرده اند و دارای علائم خفیف PMS هستند، انجام شد. این زنان به طور تصادفی تحت تاثیر قرص های گل راعی و همچنین پلاسبو قرار گرفتند. در انتهای دوره پس از بررسی نتایج مشخص شد که تاثیر قرص های گل راعی بیشتر از پلاسبو یا دارونما بوده است.

8-     گیاه جینکو بیلوبا:

گیاه دارویی جینکو بیلوبا یا گینکو بیلوبا، عصاره گیاهی دارویی است که هزاران سال است در طب سنتی چینی برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود. تحقیقات کنونی نشان می دهد که این گیاه دارویی با بهبود عملکردهای شناختی مرتبط است. هنگامی که محققان دانشگاه پکن در مورد طب چینی مطالعه انجام می دادند، آزمایش هایی را بر روی 14 مورد بیمار مبتلا به آسیب های مغزی انجام دادند و نتایج نشان داد که در 9 مورد عصاره گیاه دارویی جینکو بیلوبا تاثیر مثبتی بر اختلالات عصبی و کیفیت زندگی آن ها داشته است.

از دیگر مزایای گیاه ginkgo biloba عبارتند از توانایی آن در بهبود تمرکز و حافظه، کاهش خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر، مبارزه با اضطراب و افسردگی، کمک به حفظ دید و سلامت چشم، از بین بردن علائم ADHD، بهبود میل جنسی.

9-    گیاه نخل اره ای:

مکمل های نخل اره ای یکی از رایج ترین مکمل ها برای مردان مبتلا به سرطان های خوش خیم و بدخیم پروستات می باشد. گیاه نخل اره ای باعث کاهش تولید آنزیم آلفا 5 ردوکتاز می شود. این آنزیم وظیفه تبدیل هورمون مردانه تستوسترون را به دی هیدرو تستوسترون دارد. هر چند که هورمون دی هیدرو تستوسترون نقش مهمی در رشد مردان دارد و اما افزایش بیش از اندازه این هورمون باعث مشکلاتی از قبیل از دست دادن میل جنسی، پروستات بزرگ و ریزش مو می شود.

یک مطالعه که در سال 2003 در مجله پزشک خانواده آمریکایی منتشر شد، اثربخشی گیاه نخل اره ای را در کاهش علائم سرطان خوش خیم پروستات نشان داد. گیاه دارویی نخل اره ای ظاهرا تاثیری مشابه با داروی شیمیایی فیناستراید دارد اما طبیعتا ارزان تر و بدون عوارض تر.

گیاه نخل اره ای علاوه بر کنترل شرایطی که دی هیدرو تستوسترون باعث آن شده است، برای درمان التهاب، تقویت سیستم ایمنی، درمان بیماری های تنفسی و تمدد اعصاب کاربرد دارد.

10-  آلوئه ورا:

در طب سنتی هند از آلوئه ورا برای درمان یبوست، بیماری های پوستی، بیماری های انگلی و عفونی و کولیک استفاده می شده است. در طب چینی اغلب برای درمان بیماری های قارچی توصیه شده است و در دنیای غرب استفاده گسترده ای از آلوئه ورا در صنایع آرایشی، دارویی و مواد غذایی شده است. به طور شگفت انگیزی، بیش از 75 عامل بالقوه فعال در این گیاه، از جمله ویتامین ها، مواد معدنی، ساکارید، اسید آمینه، آنزیم ها، لیگنین، ساپونین ها و اسید سالیسیلیک شناسایی شده اند. این گیاه دارویی 20 مورد از 22 آمینو اسید ضروری انسان را فراهم می کند.

مطالعات خواص ضد عفونی کننده، ضد التهاب، ضد ویروس و ضد قارچ آلوئه ورا را ثابت کرده است. همچنین این یک گیاه بدون حساسیت های آلرژیک بوده و سیستم ایمنی را به خوبی تقویت می کند. یک مطالعه که در مجله تحقیقات علوم پزشکی منتشر شد، نشان داد مصرف 30 میلی لیتر آب آلوئه ورا دو بار در روز باعث کاهش علائم و مشکلات سندروم روده تحریک پذیر شده است و استفراغ را به میزان خوبی کاهش داده است.

از سایر خواص آلوئه ورا می توان به تسکین التهابات پوستی، درمان سوختگی، پاکسازی پوست و مو اشاره کرد. همچنین این گیاه دارای مقادیر زیادی انتی اکسیدان بوده که برای درمان التهابات و همچنین پاکسازی بدن از سموم و رادیکال های آزاد نقش دارد.

 

 

 

 

 

 

 


تاریخ : 26 شهریور 1397 - 23:27 | توسط : آوای آسمانی | بازدید : 503 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

تمامی خواص زردچوبه در یک مقاله

آخرین تحقیقات در مورد خواص زردچوبه، ادویه ای مهم ایرانیان

زردچوبه با نام علمی Curcuma longa ، ادویه اصلی غذاهای هندی، به عنوان یکی از قوی ترین ادویه ها و گیاهان دارویی برای مبارزه با انواع بیماری ها در سطح جهان شناخته شده است. مزایای زردچوبه به طرز باورنکردنی وسیع و تحقیق شده می باشد. بیش از 10 هزار مقاله در مورد زردچوبه، به خصوص ماده اصلی آن به نام کورکومین در مجلات و محاول علمی انتشار پیدا کرده است. این باعث شده است که زردچوبه به برترین گیاه دارویی موجود تبدیل شود. گیاهان دارویی دیگر بعد از زردچوبه از نظر اهمیت و تحقیقات انجام شده شامل، سیر، دارچین، جنسینگ و زنجبیل می باشد.

مواد مغذی موجود در زردچوبه:

زردچوبه یکی از ادویه جات با بالاترین ارزش غذایی می باشد. این ادویه حاوی مواد مغذی من جمله پروتئین، ویتامین C، کلسیم، آهن، فیبر، سدیم و حدود 24 کالری در هر قاشق غذاخوری می باشد. زردچوبه همچنین منبع غنی از ویتامین B6، پتاسیم، منیزیم و منگنز است.

یک قاشق غذاخوری ( حدود 7 گرم ) زردچوبه شامل مواد زیر می باشد:

 

  • 23.9 کالری
  • 4.4 گرم کربوهیدرات
  • 0.5 گرم پروتئین
  • 0.7 گرم چربی
  • 1.4 گرم فیبر
  • 0.5 میلی گرم منگنز
  • 2.8 میلی گرم آهن
  • 0.1 میلی گرم ویتامین B6
  • 170 میلی گرم پتاسیم
  • 1.7 میلی گرم ویتامین C
  • 13 میلیگرم منیزیم
  • علاوه بر مواد مغذی بالا دارای مقادیر متفاوتی از ویتامین E، ویتامین K، نیاسین، کلسیم، فسفر، زینک و مس می باشد.

 

 

 

کاربردهای زردچوبه در زیبایی:

سفید کردن دندان ها: شاید بر روی لباس لکه های زرد رنگ ایجاد کند اما برای دندان ها اگر همراه با روغن نارگیل و جوش شیرین استفاده شود می تواند سفیدی دندان ها را برای شما به ازمغان بیاورد.

صابون: از زردچوبه در صابون های گیاهی به عنوان یک ضد التهاب طبیعی و سفید کننده پوست استفاده می شود.

درمان آفتاب سوختگی: ترکیب زردچوبه با ماست یا آلوئه ورا می تواند به عنوان نرم کننده پوست و درمان اثرات آفتاب سوختگی استفاده شود.

زخم: از زردچوبه می توان برای التیام زخم ها و بریدگی ها بهره برد.

ماسک صورت: ماسک های زردچوبه از دوران باستان مورد استفاده بوده است. این ماسک ها می تواند پوست را شفاف کرده و مانع جوش و آکنه شود. شما برای اثر گذاری بیشتر می توانید ماسک زردچوبه را با ماست، گلیسیرین، عسل، آلوئه ورا و ویتامین E ترکیب نمایید.

مرطوب کننده پوست: ترکیب زردچوبه با روغن زیتون و روغن نارگیل می تواند نقش مرطوب کننده پوست را ایفا کند.

 

 

فواید زردچوبه:

جلوگیری از لخته شدن خون یا کند کردن روند آن:

برای بسیاری از مردم تشکیل لخته های خونی بسیار نگران کننده می باشد. اما لخته های خونی چگونه تشکیل می شود؟ لخته های خون حاصل تجمع پلاکت ها در یک نقطه از بدن می باشد.

در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی، استفاده از کورکومین در زردچوبه به شدت باعث کاهش تجمع پلاکت ها شد که به طور بالقوه خطر ایجاد لخته های خونی را در بدن کاهش می دهد.

1- کاهش علائم افسردگی:

اگر چه در این زمینه مطالعات انسانی کمی انجام شده است اما مطالعات حیوانی نشان داده که زردچوبه در کاهش علائم افسردگی در حیوانات آزمایشگاهی موثر بوده است. به نظر می رسد کورکومین از طریق فاکتور نوروتروفیک بر عملکرد عصبی مغز تاثیر می گذارد.

برای بررسی این موضوع مجله Phytotherapy Research، یک تحقیق جالب و نوآورانه را انجام داد. در این مطالعه 60 داوطلب که دارای اختلالات افسردگی شدید (MDD) بودند را تحت تاثیر دو عامل کورکومین و فلوکستین ( یک داروی ضد افسردگی ) قرار دادند. نتایج حاصل بسیار شگفت انگیز بود.

نتایج نشان داد که کورکومین موجود در زردچوبه تاثیری برابر با فلوکستین بر روی بیماران در طول 6 هفته باقی گذاشته باشد. ترکیب فلوکستین و کورکومین منجر به بهبودی اندکی شد که از نظر آماری معنادار نبود.

در سال های آینده برای مشخص شدن اثر زردچوبه بر افسردگی تحقیقات انسانی دیگری نیز انجام شد. در دو تحقیق که به صورت جداگانه انجام شده بود و جامعه آماری آن ها در یک تحقیق شامل 56 نفر شامل زن و مرد، و در تحقیق دیگر شامل 108 مرد بودند، مقایسه اثر پلاسبو و کورکومین را بر اختلالات افسردگی سنجیدند. نتایج نشان داد که کورکومین تاثیر بیشتری بر افسردگی افراد نسبت به درمان با پلاسبو دارد.

2- مبارزه با التهاب

مسلما قوی ترین جنبه کورکومین، توانایی آن در کنترل التهاب می باشد.

مجله Oncogene تحقیقی انجام داده است که اثرات چندین داروی ضد التهاب را ارزیابی می کند. نتایج این تحقیق نشان داد که کورکومین موجود در زردچوبه یکی از موثرترین ترکیبات ضد التهابی در جهان می باشد در حالی که آسپیرین و ایبوپروفن دارای تاثیرات کمتری هستند.

همانطور که می دانید امروزه بیماری هایی نظیر سرطان، آرتروز، کلسترول و دردهای مزمن به علت وجود التهاب در بدن می باشد.

3- سلامت پوست را بهبود می بخشد

خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی زردچوبه باعث اثربخشی در درمان بیماری های پوستی شده است. مزایای زردچوبه برای پوست عبارت اند از: افزایش روشنایی و درخشش پوست، سرعت بخشیدن به بهبود زخم، کم کردن منافذ برای کاهش آکنه و زخم های حاصل از آن و...

در یک مطالعه غیر کنترل شده بر روی 814 نفر نشان داد که قرار دادن زردچوبه بر روی پوست باعث درمان بیماری پوستی گال یا جرب در 97 درصد افراد پس از 3 الی 15 روز شد.

ماسک زردچوبه می تواند یک راهکار خوب برای داشتن پوستی سالم باشد. اما به این نکته مهم توجه داشته باشید که زردچوبه ممکن است برای شما واکنش های آلرژیک داشته باشد. به همین دلیل بهتر است کمی از آن را بر روی ساعد خود امتحان کرده و به مدت 24 الی 48 ساعت صبر کنید. در صورت نداشتن آلرژی حتما ماسک زردچوبه را امتحان نمایید.

4- ممکن است از داروهای آرتروز معمولی بهتر عمل کند

از آن جا که کورکومین به ویژگی های ضد التهابی و ضد دردی شناخته شده است، در یک مطالعه که بر روی 45 بیمار مبتلا به نوعی آرتروز انجام شد، تاثیر کورکومین به تنهایی، تاثیر داروی دیکلوفناک سدیم به تنهایی و ترکیب این دو با هم بر روی بیماران سنجیده شد.

نتایج آزمایش بسیار جالب بود. گروهی که تحت مداوا با کورکومین قرار گرفته بودند بیشترین درصد بهبودی را به دست آورده بودند و نمرات آن ها به طور قابل توجهی بیشتر از افرادی بود که تحت مداوا با دیکلوفناک سدیم قرار گرفته بودند. مهم تر از همه اینکه درمان با کورکومین هیچ گونه عارضه جانبی را برای آن ها به همراه نداشته است. این مطالعه که در پژوهشکده Phytotherapy

در سال 2012 منتشر شد، اولین تحقیق در رابطه با تاثیر کورکومین بر این نوع از آرتروز بوده است بنابراین نیاز است تا تحقیقات بیشتری در این باره انجام شود.

5- می تواند برخی از سرطان ها را درمان کند یا جلوگیری نماید.

به گفته موسسه تحقیقات سرطان انگلستان در میان همه تحقیقاتی که در مورد خواص کرکومین انجام شده است، تحقیقات در مورد تاثیر زردچوبه و کورکومین بر سرطان بیشتر از بقیه تحقیقات بوده است.

تعدادی از مطالعات آزمایشگاهی روی سلول های سرطانی نشان داده است که کورکومین اثرات ضد سرطانی دارد. به نظر می رسد کورکومین توانایی کشتن سلول های سرطانی و جلوگیری از رشد آن ها را دارا می باشد. کورکومین بیشترین تاثیر را بر روی سرطان های پستان، سرطان معده و سرطان روده دارد.

مطالعات حیوانی در ژوئیه 2017 توسط محققان موسسه تحقیقات Baylor Scott & White نشان داده است که کورکومین حتی قادر به درمان و جلوگیری از رشد نوعی سرطان سخت در پانکراس شده است.

6- کمک به درمان و مدیریت بیماری دیابت

در سال 2009 موسسه تحقیقاتی بیوفیزیک و بیوشیمی دانشگاه اوبرن، نتایج یک مطالعه آزمایشگاهی را منتشر کردند که توانایی کورکومینوئیدها را در کاهش سطح گلوکز خون نشان می داد. این مطالعه کشف کرد که کرکومین موجود در زردچوبه بیش از 400 برابر قدرتمندتر از متفورمین (داروی معمول دیابت) در فعال کردن آنزیم AMPK عمل می کند. فعال کردن آنزیم AMPK یکی از اهداف درمانی برای کنترل و درمان دیابت نوع 2 می باشد. در واقع شناسایی نحوه فعال کردن این آنزیم، پتاسیل بزرگی است برای درمان های موثرتر و کاهش وابستگی به انسولین و بازگشت دیابت می باشد.

مکانیزم های دیگری نیز وجود دارد که نشان می دهد زردچوبه به طور موثری علائم دیابت را کاهش می دهد که این به خاطر ترکیبات ضد التهابی زردچوبه می باشد. متا آنالیزهای چندگانه تایید کرده اند که کورکومین موجود در زردچوبه به طور معنی داری نشانگرهای التهابی مانند TNF-α و IL-6 را کاهش می دهد که هر دو با دیابت مرتبط هستند.

یکی از رایج ترین عوارض دیابت، صدمه به اعصاب شناخته شده به نام نوروپاتی دیابتی می باشد که علائم جدی در سرتاسر بدن از ضعف عضلانی تا نا بینایی را ایجاد می کند. مطالعه ای روی موش های صحرایی نشان داد که مکمل کورکومین باعث کاهش دردهای ناشی از نوروپاتیک -دیابتی شده است.

7- کمک به کاهش وزن:

یک مطالعه منتشر شده در مجله Biofactors نشان داد که کورکومین زردچوبه مانع از رشد و تکثیر سلول های چربی می شود. محققان دریافتند که خواص ضد التهابی کورکومین باعث سرکوب فرآیندهای التهابی مرض چاقی می شود. بنابراین به کاهش وزن و تناسب اندام منجر می گردد.

8- ممکن است کلسترول خون را تنظیم می کند

به طور کلی همه افراد به دلایل مختلفی از قبیل تغذیه نادرست، آب و هوای آلوده، استرس زندگی ماشینی و... در معرض خطری به نام استرس اکسیداتیو هستند. این فرآیند به دلیل ایجاد رادیکال های آزاد در بدن شکل می گیرد. رادیکال های آزاد برای بدن به خودی خود مضر نیست اما اگر بنا به دلایلی تعداد این رادیکال های آزاد در بدن زیاد شوند برای ما خطرناک است و باعث آسیب به سلول های ما می شود. فرایند استرس اکسیداتیو باعث آسیب به رگ های خونی می شود و کلسترول برای این موضوع شروع به تولید پلاک می کند که منجر به افزایش کلسترول LDL می شود.

به طور سنتی، داروی استاتین برای مدیریت کلسترول به طور گسترده ای به کار می رود که دارای عوارض جانبی زیادی برای کلیه ها و کبد می باشد. این داروها میزان کلسترول را تنظیم می کند اما به علت اساسی و درمان این قضیه کمک نمی کند. خوشبختانه امروزه پزشکان با آشنایی با عوارض جانبی این داروها از جایگزین های طبیعی مانند کورکومین و روغن ماهی استفاده می کنند.

مطالعات حیوانی انجام شده در موسسه تحقیق و توسعه داروها نشان داد که کورکومین با کاهش اثر استرس اکسداتیو و در نتیجه کاهش التهابات و آسیب های بدن سطوح کلسترول بالا را در مقایسه با داروهای معمول دیابت به خوبی تنظیم می کند بدون اینکه هیچگونه عوارضی داشته باشد.

9- زردچوبه، تسکین دهنده درد طبیعی

یکی از خصوصیات اثبات شده کورکومین در جوامع علمی، توانایی آن در کنترل درد می باشد.

در اوایل سال 2014 مجله فارماکولوژی نتایج تحقیقات خود را منتشر کرد که نشان می داد کورکومین به طور طبیعی سیستم opioid را در موش های دیابتی فعال می کند. که معمولا این واکنش بعد از مصرف دارو ایجاد می شود. همچنین تحقیقات نشان داد که زردچوبه فقط برای کاهش دردهای دیابتی نیست بلکه باعث کاهش درد در موارد زیر نیز می شود.

- بهبود زخم

- درد ناشی از سوختگی

- درد پس از عمل

- درد آرتروز ناشی از التهاب

- درد نوروپاتیک ناشی از صدمات عضلانی

جالب توجه است که کورکومین در درمان افسردگی های ناشی از دردهای مزمن نیز موثر است. در یک مطالعه حیوانی نشان داد که مصرف دوز بالایی از کورکومین باعث کاهش علائم افسردگی ناشی از درد در میان آن ها شد.

10- کمک به سم زدایی و پاکسازی بدن

یکی از مزایای مهم زردچوبه توانایی آن در سم زدایی بدن می باشد. شما هر روزه در معرض انواع آلودگی ها، نگهدارنده ها، سموم زیست محیطی و غذایی قرار می گیرد. این مواد باعث ایجاد رادیکال های آزاد در بدن و در نتجیه ایجاد التهاب همراه است که در درازمدت می تواند منجر به بیماری های مختلف من جمله سرطان شود.

بیشترین سم زدایی در داخل کبد صورت می گیرد. اما به دلیل اینکه امروزه این سموم به مقدار زیادی وارد بدن ما می شود کبد به تنهایی توانایی پاکسازی بدن از این سموم را ندارد. به همین دلیل باید با استفاده از گیاهان دارویی و ادویه جات کبد را در این امر مهم یاری کرد. یکی از این ادویه جات زردچوبه می باشد که دارای خواص آنتی اکسیدانی فراونی می باشد و می تواند در مقابله با این سموم به خوبی عمل نماید.

عوارض زردچوبه:

شواهد فراوانی از خواص فراوان زردچوبه برای سلامتی بدن ما حکایت دارد. مزایایی من جمله ضد عفونی کننده بدن، تصفیه خون، کمک به هضم غذا و افزایش سلامت مغز. با این حال ممکن است مصرف زردچوبه عوارضی را به همراه داشته باشد.

در حالی که عوارض جانبی زردچوبه بسیار نادر می باشد، با این حال دکتر آماندا بارنز هشدار می دهد اگر فردی مصرف کننده داروهای ضد درد و رقیق کننده خون مثل آسپیرین می باشد و در همان حال زردچوبه را به شکل های متمرکز مانند کپسول نیز مصرف می کند، می تواند منجر به افزایش خونریزی در زمان قاعدگی و مستعد خون دماغ شدن شود.

دکتر آمیتا کندرا در سایت popsuger بیان می دارد مصرف دوزهای بالای زردچوبه می تواند منجر به مشکلاتی از قبیل مشکلات گوارشی، نفخ، تهوع و استفراغ، درد شکم و اسهال شود. در برخی موارد مصرف زیاد زردچوبه ممکن است باعث کم خونی و لخته شدن خون شود.

شواهد زیادی وجود دارد که میزان مصرف روزانه زردچوبه را بیان می دارد. در هر صورت اگر فکر می کنید به زردچوبه حساسیت دارید، باردار هستید، مستعد به خون دماغ هستید یا داروهای خاصی مصرف می کنید بهتر است با پزشک خود مشورت نمایید. به طور کلی بهتر است مصرف روزانه این ادویه پر خاصیت کمتر از 1000 میلی گرم باشد.

زردچوبه و تاثیر این ادویه بر لاغری:

مطالعات نشان داده است یکی دیگر از ویژگی های کورکومین که باعث می شود این ادویه در صدر ادویه جات مهم قرار گیرد کمک به کاهش وزن می باشد. در ادامه دلایلی برای تاثیر زردچوبه بر کاهش وزن و لاغری را بیان می کنیم.

- جلوگیری از پیشرفت چاقی و کمک به کاهش وزن

این جمله دقیقا همان چیزی است که می خواستیم بشنویم! کورکومین نه تنها از چاق تر شدن شما جلوگیری می کند بلکه باعث کمتر شدن وزن شما هم می شود.محققان ادعا کرده اند کورکومین در تنظیم متابولیسم چربی ها نقش مهمی دارد و این موضوع در رشد چاقی نیز بسیار مهم است. به همین دلیل است که زردچوبه یکی از اجزای اصلی محصولات لاغری و کاهش وزن می باشد.

- کمک به فعالیت های کاهش وزن

اگر شما به فکر کاهش وزن هستید حتما به رژیم غذایی خود توجه ویژه ای دارید. رژیم غذایی نقش مهمی در کاهش وزن دارد. 4 نوع ادویه و گیاه دارویی وجود دارد که در رژیم غذایی این افراد نقش پر رنگی دارد. زردچوبه یکی از تاثیرگذارترین این مواد می باشد.

کربوهیدرات های غیر قابل هضم در چاقی نقش مهمی را ایفا می کنند. زردچوبه این قابیلت را دارد که شرایطی را برای سوختن این مواد فراهم می نماید. زردچوبه دارای فیبر رژیمی و نشاسته مقاوم بوده که به تلاش های کاهش وزن کمک می کند.

- مانع از انباشت چربی می شود

کورکومین تجمع چربی بدن علی الخصوص در اطراف ارگان های حیاتی بدن را کاهش می دهد. مطالعات بر روی موش ها نشان می دهد این ادویه در کاهش تجمع چربی ها که منجر به مرض چاقی شده و همچنین اثرات نامطلوب استرس اکسیداتیو موثر است.

- کمک به چاقی مرتبط با التهابات

چاقی معمولی به خودی خود نمی تواند زیاد آسیب زا باشد. اما وقتی در کنار سایر عوامل همچون التهابات بدن قرار می گیرد می تواند سلامتی انسان را تهدید نماید. از سوی دیگر این التهابات می تواند منجر به اختلالات متابولیکی شده و چاقی را بر فرد به همراه داشته باشد. مطالعات نشان می دهد کورکومین در هر دو زمینه می تواند بسیار موثر باشد. کورکومین با سلول های مختلف بدن که در چاقی اثرگذار هستند مثل سلول های پانکراس، سلول های کبدی، ماکروفاژ ها و سلول های عضلانی در ارتباط می باشد. بنابراین این ادویه از این طریق هم می تواند در کاهش وزن تاثیرگذار باشد.

- جلوگیری از سندروم متابولیک

سندروم متابولیک یکی از شرایطی است که امروزه بسیار شایع شده است. این سندروم با داشتن ترکیبات خطرزا که می تواند منجر به بیماری های قلبی – عروقی و دیابت نوع 2 منجر شود شناخته می شود. سندروم متابولیک با ایجاد عوارضی همچون کاهش کلسترول HDL، افزایش تری گلیسیرید، افزایش فشارخون و گلوکز پلاسما به چاقی کمک می نماید. مطالعات نشان می دهد کورکومین توانایی جلوگیری از سندروم متابولیک و چاقی ناشی از آن را دارا می باشد.

 

منبع: خواص زردچوبه


تاریخ : 26 شهریور 1397 - 23:27 | توسط : آوای آسمانی | بازدید : 508 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

به نی نی پیج خوش آمدید

به Nini Page خوش آمدید.

امیدواریم بتوانیم خدمات مطلوب و مورد نظر شما را ارائه کنیم.

ما را از نظرات خود آگاه کنید.

روابط عمومی نی نی پیج

pr@ninipage.com

این بلاگ در روز دوشنبه 26 شهریور 1397 ایجاد شد.

می توانید نوشته و عکس و فیلم های مربوط به کودک خود را در این بلاگ منتشر نمائید.

اگر نیاز به راهنمائی دارید روی لینک های زیر کلیک کنید:


تاریخ : 26 شهریور 1397 - 23:23 | توسط : آوای آسمانی | بازدید : 493 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

6 خاصیت زردچوبه برای فشارخون

کورکومین موجود در زردچوبه دارای خواصی است که برای فشارخون بالا بسیار مفید می باشد. این ماده به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل کرده و باعث کاهش فشار خون می شود.

فشار خون بالا یکی از معضلات پیشرو در بسیاری از کشورهای جهان می باشد. فشارخون بالا یا هایپرتنژن شرایطی است که می تواند به بیماری هایی نظیر حمله قلبی، سکته های مغزی و بیماری های کلیوی منجر شود. به همین دلیل مهم است که فشار خونتان را کنترل کنید و مطمئن شوید که در سطح نرمال قرار دارد. ورزش کردن و داشتن یک رژیم غذایی متعادل دو عامل مهم در تعیین فشار خون هستند. و به نظر می رسد که زردچوبه، ادویه ای مهم برای تنظیم فشار خون به حساب می آید.

خاصیت زردچوبه

زردچوبه، این ادویه طلایی علاوه بر اینکه برای طعم خاصش در طب آیورودا مورد استفاده قرار می گیرد، خواص دارویی آن نیز به خوبی شناخته شده و برای درمان بیماری ها استفاده می شود.

برگزیده ها:

-        کورکومین یکی از مواد فعال موجود در زردچوبه دارای خواص زیادی برای فشار خون بالا است.

-        ترکیبات ضد التهاب زردچوبه برای فشار خون بالا بسیار مناسب است.

-        زردچوبه نباید بیش از حد مجاز مصرف شود.

در ادامه به شش دلیل مهم که نشان می دهد زردچوبه برای فشار خون بالا مناسب است اشاره خواهیم کرد.

1-     کورکومین به کاهش فشارخون کمک می کند

کورکومین موجود در زردچوبه یک آنتی اکسیدان محبوب برای کاهش فشار خون می باشد. خواص آنتی اکسیدانی کورکومین مسئول تنظیم فشار خون هستند. کورکومین همچنین از بدن در مقابل اختلالات عروقی محافظت به عمل می آورد.

2-     زردچوبه از آسیب به شریان های انتقال خون  جلوگیری می کند

این ادویه به غیر از تنظیم فشار خون، از آسیب های ناشی از فشار خون بالا نیز مراقبت به عمل می آورد. همانطور که در بالا گفته شد فشار خون بالا می تواند منجر به انواع بیماری های قلبی شود. یک دلیل رایج در بسیاری از مشکلات قلبی، تجمع پلاک ها در شریان های خونی است. این پلاک ها شریان ها را تخریب می کند و از حرکت خون به مغز و سایر قسمت های بدن جلوگیری به عمل می آورد.

داشتن فشار خون بالا باعث آسیب بیشتر به این شریان ها می شود. کلسترول LDL یا کلسترول بد، در دیواره شریان ها به شکل پلاک تجمع پیدا می کنند. کورکومین می تواند از آسیب بیشتر به شریان ها به دلیل فشار خون بالا جلوگیری نماید.

3-     زردچوبه به تنظیم قند خون و کلسترول بالا کمک می کند

به غیر از تنظیم فشار خون، زردچوبه می تواند به طور قابل توجهی در کاهش قند خون و کلسترول بد موثر باشد. هر دوی این عوامل باعث ایجاد بیماری های قلبی می شود. خواص آنتی اکسیدانی زردچوبه در مواجهه با این شرایط بسیار کارساز و راهگشا می باشد.

4-     خواص ضد التهابی زردچوبه در کاهش فشار خون موثر است

خواص ضد التهابی زردچوبه دلیل دیگری است که باعث محبوبیت این ادویه شده است. کورکومین دارای خواص ضد التهابی می باشد که به تنظیم فشار خون کمک می کند. التهاب برای بدن خطرناک است چرا که می تواند به سفت شدن شریان های خونی کمک کرده و موجبات فشار خون بالا را فراهم نماید.

5-     زردچوبه، تغییرات پلاکتی ناشی از فشار خون بالا را کنترل می کند

فشار خون بالا می تواند منجر به تغییر در تعداد پلاکت های خونی شود. داشتن فشار خون به طور مداوم می تواند فعالیت پلاکت های خونی را افزایش دهد و این خود احتمال لخته شدن خون درون شریان ها را افزایش می دهد که موضوع بسیار خطرناکی است. با این حال مطالعات نشان می دهد مصرف زردچوبه می تواند تغییرات تعداد پلاکت ها را در زمان داشتن فشار خون کنترل کند.

6-     زردچوبه آنزیم ACE را مهار می کند

این آنزیم رگ های خونی را محدودتر و باریک تر می کند. زردچوبه می تواند اثرات این آنزیم را مهار کند و به تنظیم فشار خون کمک نماید. با این حال جالب است که بدانید بسیاری از داروهای فشار خون بر اساس همین مکانیسم عمل کرده و بر روی تنظیم فشار خون اثر می گذارند.

-       با همه خواصی که زردچوبه برای ما دارد باید در مصرف بیش از اندازه آن احتیاط به عمل آورد. مصرف بی رویه زردچوبه می تواند به ناراحتی های معده و در حالت بدتر زخم معده منجر شود. افرادی که دارای سنگ های صفراوی هستند یا از هر گونه انسداد در مسیر صفرا رنج می برند باید مقدار کمی زردچوبه مصرف نمایند و حتما با مجوز پزشک زردچوبه را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

-       از آن جا که زردچوبه باعث کاهش قند خون می شود، افراد مبتلا به دیابت باید با احتیاط بیشتری از این ادویه پر فایده استفاده نمایند.

-       زردچوبه باعث رقیق شدن خون می شود به همین دلیل توصیه می شود قبل از عمل جراحی از مصرف این ادویه خودداری شود.

 


تاریخ : 26 شهریور 1397 - 23:23 | توسط : آوای آسمانی | بازدید : 526 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید